Post by elaposfiwes on Feb 19, 2022 10:39:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за повећање шифре ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Ех палат
Нисам имао довољно новца да поправим ауто тако да је веома сиромашан.
Сек
Врло добра игра! Да, веома добро 👍. Графика није баш лепа, али је у реду, можете поправљати аутомобиле и радити невероватне ствари.
потребно је више побољшања у детаљима сваког дела и више анимације
عاتلا
има стварну игру, минималне огласе
Потребно је више ствари за урадити, али волим то
Одлично све супер
свиђа ми се. Ја сам Американац и уживам у овој игрици о СССР аутомобилима. наставите са ажурирањима!
То је добра игра, али неки делови се не могу уклонити из аутомобила
Васт
Има реалистичне карактеристике аутомобила и делове 5 звездица Препоручујем га за све људе који се питају да ли треба да инсталирате игру🤓
Потпуно сам замрзнуо телефон буквално при првом отварању. Не ради како треба откако сам га инсталирао.
Одлична и лепа игра.. једноставна али забавна..
Ок игра.
Волим да има сјајан изглед волим приче за купца "Возио сам се кроз шуму и нисам видео литицу..." 🤣😂
کمینبوبک:П ;-) :С
Каже ми да уклоним разводни ланац када га нема
8 не може завршити овај ниво!!!!!!
Добра игра, много реклама!!! Моје искуство је уништено. Не могу више да играм!
Имам проблема са новцем јер сам недавно купио ауто на сметлишту за најмање 2657 (у валути игре) сада сам оставио 300, заменио сам и поправио делове мотора, али сада нисам оставио новац како ћу сада прилагодити свој ауто? А мој ауто је у гаражи тако да сада не могу да примам поруџбине за купце.
до сада је у реду. Играо сам око 15 минута.
Потребни су вам камиони са сумом и више ствари за обављање осим те забаве
Игра је добра
Забавно је, али понекад схватите да трошите више новца на посао него што зарадите, делове које купите треба додати на рачун, остао сам без новца јер је РНГ шанса на црвеној поправци значила да нисам имао довољно да купи део да га заврши. Чудан.
Мислим да је то модификација аутомобила и тркачка игра
Одлична игра у коју би требало да додате више уличних аутомобила који изгледају дрифт
Чињеница да још увек не могу да променим клијента којег желим да прихватим заиста ме нервира. А такође, ствар са овим другим пословима је да вам не помажу у вези са оним што недостаје у и ван мотора и на другим деловима возила или вам барем дају наговештај, то је фрустрирајуће. То је једноставна игра и заиста је занимљива, али не могу да наставим са њом све док проблеми које сам поменуо нису решени.
Car Driving School : Car Games Phiêu lưu zgwy
долар
Анг ганда магларо кпаг лалаки ка дахил анг ганда цар
Голф 2 плз
Добра игра, али неки део овога, не могу да разумем и како да купујем и тркам се са другим аутомобилима
Најгора игра икада. Упутство је бескорисно и детаљи о послу једва да помажу у послу. Не бих добио ову игру да сам знао да ће се тако мало показати у веома важном туторијалу.
наруџбине купаца веома нејасне
Супер је 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍, али само ако бисте могли да зазвоните аутомобил ✌✌✌✌✌👍👍👍👍✌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Волим ову игру, али из неког разлога након 2 дана сваки пут када је отворим само је црна и не видим ништа. Плз фик
Ако вам понестане новца, зезнули сте осим ако не желите да платите прави новац
Нитхин
Прилично као ова игра иако знам о аутомобилима. Једина ствар је да је након неког времена престало да ради било шта било је разбијање мог телефона додирујући екран, али ништа. Деинсталирао сам и поново инсталирао и видећу шта ће се десити.
Игрица је океј али кад сам стигла на пети дан нисам знала шта да радим како да поправим тај ауто.
Сјајна игра, потребно је више аутомобила
Retro Garage - Car Mechanic ব্যাজ jka
Лоше побољшање
Retro Garage - Car Mechanic Simulatie sicz
10/10 ова игра је једноставна, али изазива зависност, играм је свакодневно и никада ми није досадила у овој игрици. Апсолутно препоручујем преузимање. Свака част Фирст Степ Гамес.
Retro Garage - Car Mechanic הדמיה syi
Забавно је, али треба турбо ажурирање
Ваши програмери, можете ли да решите проблеме са чувањем у облаку? Плс неће учитати плс плс плс
Не раде
Retro Garage - Car Mechanic سیمولیشن app