Post by elaposfiwes on Feb 19, 2022 10:45:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
Teljesen szeretem a játékot, szeretek játszani és beszélgetni más játékosokkal. Könnyen a kedvenc mobiljátékom, és minden nap játszom. Mostanában azonban, amikor elindítom, megjelenik az első fekete képernyőn, és azt mondja, hogy letölti az erőforrásokat, és elakad. Még nem találtam megoldást erre, és soha nem tölt le semmit, így végül eltávolítom és újratelepítem, ami szar. Ha ez megoldható lenne, az fantasztikus lenne!
Top Apps Ranking - Most Popular Apps in Hungary | Similarweb
a metro royalnál minden frissítésnél elvesznek a cuccaim
Kivették a metrót!!!!!
Jó játék, kicsit késik a grafika. Bár ez biztosan megtörténik az ekkora játékokkal. Összességében szeretem, és szórakoztató játszani. Aki szereti az fps/battle royalt, jobbnak tartom ezt a játékot, mint két hét.
Jò de basza meg az aki lusta normàlisan jàtszani ezèrt megvesz minden szart a jàtèkban ès azzal csapassa nem tudom mi èrtelme kis szinten megvenni mindent.
Javítsátok a halhatatlanságot a arénába mert 4 másodperc en van a számláló és az enemy le lőtt😡😡
Egyszerűen nem tudtam be lépni egyszer és utána meg le is tiltott, nem értem miért? Köszönöm szépen, hogy le tiltottál, azt a sok pénzt és energiát amit a karakteremre fektettem a most mehet a levesbe! Köszönöm!!!!
Remek játék az évek során, de nemrég kezdtem újra játszani, és örökké tart, amíg megtalálom a meccset az fpp-ben, és ezt szeretem játszani, ez csak jobb, és legtöbbször nem is enged játszani 5 perc várakozás után, ez csak megy, ha elértem a TPP-t, körülbelül 30 másodperc alatt talál egy meccset, és már egyáltalán nem szeretem a tpp-t, az fpp a király, de még játszani sem tudok
Remek játék, de kérlek, bővítsd egy kicsit a zsákmányt a klasszikus módban. A friss fegyverek jók lennének. És kérlek, a Payload-ot egy olyan módra alakíthatjuk, amellyel a heti 3 nap helyett mindig játszhatunk? Esetleg fegyvertelen helik klasszikus módban is jó ötlet lenne.
Hollywood Story®: Fashion Star ጀብዱ sivw
Nagyon szórakoztató, sok bot van benne, de én ezt szeretem; néha ingyen nyer
A játékkal magával nincs bajom. Viszont egy dolog nagyon elcseszi az egészet. Rohadt sok Hacker van, nem tudsz úgy lejátszani egy kört, hogy nem találkoznál legalább 2-vel. A report pedig mit sem ér, mert a készítőket nem érdekli. Így persze esélytelen fejlődni is...
Nem engedi letölteni egyik térképet sem, hogy játszhassak, nem tudom átöltözni, így még meccset sem tudok indítani, mert nem tudok letölteni egyetlen térképet sem, hogy játszhassak.
Nagyon sok frissített verziót készítettél minden szezon után. Nagyon szép, de még mindig van néhány hiba, amit ki kell javítani.Minden frissített verzió sok helyet foglal el. A nagyobb fájlméretek miatt a pubg-kedvelők egy része nem tud játszani alacsonyabb eszközeivel. Ez a probléma, amivel néhány kocsmakedvelő szembesül. A lehető legjobb minőséget a legkisebb fájlmérettel kell kiadnia. Ha igen, sokkal több játékost szerezhet, mint most. Szeretem ezt a játékot.
Ez a játék nagyon szórakoztató volt, de olyan sok hiba van, mint például, ha a kapcsolat szuper jó, akkor is teleportálok, és azt hiszem, ez azért van, mert a 2.0 mód azonnal elindult, miután visszatetted a 2.0-t, kérjük, javítsd ki ezeket a hibákat, köszönöm
Nem tudtam játszani a játékkal, mert túl sok tárhelyet foglalt el, ezért eltávolítottam. De összességében nagyon jól néz ki a játék. Ezt a játékot azoknak ajánlom, akiknek nagy tárhelyük van.
Én kb 2 hete töltöttem le, azért csak 4 csillag mert amikor letöltöttem és beléptem a születési dátumom adtam meg és mivel nem vagyok 16 bár nem sok kell ezért a játék nem engedélyezi a mikrofon bekapcsolását még😕
Van egy nagy problémám, ha vezérlőt használok, az működik, de korlátozott mértékben. Ha olyan alkalmazást használok, amely lehetővé teszi a kezelőszerveim teljes testreszabását, kitiltást kapok. Nincs értelme annak a ténynek, hogy a játékban van vezérlő kompatibilitás, de nincs lehetőség a vezérlők testreszabására, hogy a legjobban megfeleljenek a játékosnak. Arról nem is beszélve, ha a játékos megpróbálja kényelmesebbé tenni a dolgát, akkor kitiltják.
Downloading IQOS Connect_vIQOS Connect 3.0.5 STORE_apkpure.com.apk (24.9 MB) ... Get a PUBG MOBILE reward for free. In-game event benefits will be sent to your
Szerintem give-t lehetne küldeni uc-t
Valaki tudna segíteni? Belépek egy meccsbe és a felénél kiírja hogy reconnect.akármilyen a netem. Meg néha azt hogy szerver responnet
A legszarabb játék lett. Nincs egyenlő esély, a sebzés rendszer nem működik rendesen, tele van buggal. Van előfizetésem de a láda 20 ezüstnél jobb nem ad soha nagy lehúzás az egész. Grafikailag nagyon jó, de a Cod simán lenyomja játékélményben. Pedig nagyon jó lenne, de nagyon félre sikerült. Gyakorlatilag az öl, aki hamarabb észreveszi a másikat, mert egy hites a rendszer. Időpocsékolás, azoknak készült, akik a nap 24 órájában előtte ülnek.
Nem annyira jó játék mert amikor leszálsz buggos az egész de nem is az a baj hanem az hogy sok benne a Hacker és nem bannolják ki öket ezért rossz 🙁
Megpróbáltam linkelni ezt a játékot a google play-hez, de nem megy. Nem tudom, hogy ez a bejelentkezési mód nem működik-e, de még mindig ott van. Még mindig vendég vagyok, bár lehetővé tettem, hogy hozzáférjenek a Google-fiókomhoz
Bejelentkezési problémáim vannak. Az erőforrások előkészítése után a 70254639 hibaüzenetet kapom. Elköltöttem a játékpontokat, és nem tudom átvenni a tárgyaimat, és nem tudok játszani. E-mailt is küldött, és többször próbált kapcsolatba lépni valakivel a súgócsevegésen keresztül. Kérlek javíts.
Az iPhone keresése funkció használata ... World War Z: Aftermath Crash and Black Screen Issue ... PUBG Mobile fekete képernyő hiba.
A valaha volt legrosszabb játék, még akkor is, ha csatlakozom egy játékhoz, berúg, és őrülten késik, közvetlenül az internetes dobozom mellett lehetek, és lemarad, bármit is próbálok csinálni, lecsökkentem a grafikát, és még mindig késik, tudok lőni valakit AK-val a fejben és árpák elszenvednek minden sebzést szerettem játszani a játékot, minden telefonon játszottam, és mindig lemaradtam, egy meccset meg kell javítani, olyan rosszul játszottam később, hogy többet rúgtam, mint valaha a játékban, folyamatosan esett Az fps-em olyan őrült, hogy mielőbb javítani kell
PUBG MOBILE: Aftermath Akční fjqc
Nekem ez a frissités nem nagyon tetszik mert nagyon fortis) az égsz sorry a helyes irásért)
Beast Brigade a Steamen
Új vélemény: Még mindig szeretem ezt a játékot, de túl sok lett ahhoz, hogy kezeljem a játék befejezéséhez szükséges összes letöltést. Felemészti az összes mobiladatomat. (csak internet hozzáférés) Előz. Vélemény: Egy barátom javasolta, hogy próbáljam ki, és nem tudtam abbahagyni a játékot. Ez a játék nagyon elröptette számomra az időt. Egyszer megpróbáltam néhány nap szünetet tartani, és úgy éreztem, mintha egy hét lenne. Nem tudom, mikor próbáltam ki ezt a játékot. több mint egy év telt el, és nem jegyeztem meg, hogy pontosan melyik napon töltöttem le.
Tůrkįsh lakókocsi
PUBG MOBILE: Aftermath Akcijske igre frae
Nagyon jó meg minden de szerintem azokat a hackereket ki kéne szedni belőle
Mikor lesz visza teve a metró rolyale mert man nagyon hiányzik és jó vele jacani tetek man visa
5-öt akartam adni, de folyamatosan azt írja, hogy hálózati hiba, és nem tölti le, így elakadtam a klasszikus csatában. Megpróbálom az Uninstallert és újratelepítem még egyszer.
Már kezd nevetségessé tenni. Vannak szó szerint ppl, akik a semmiből bukkannak elő, és megölnek. Szó szerint fent voltam az egyik házban, és csak a lépcsőn tudtam feljutni, amit őriztem. Egyszer csak valaki felbukkan mögöttem és megöl. Hogyan?! Bombát találtak, és nem is voltam a zónában. Ez túl sok.
A legjobb túlélőjáték, amit valaha játszottam telefonon. A játékban sok GameMod van, sok a játék, és sok a személyzet, akivel foglalkozni kell és keresni kell. Ez a játék 4,5 csillagot érdemel! A legjobb játék a telefonra, de néhány mínusszal, ha srácok akartok, töltsétek le és próbáljatok játszani! De van egy dolog, amit nem szeretek, az edzés, a játék kezdete előtt be kell fejezni az edzést, de van néhány dolog, amit nem tanultak meg! 1. ugrás 2. Görög 3. Autót vezetni. Szóval 4,5!
Van egy kifogásom, hogy minden alkalommal, amikor meccset játszok, mindig lemaradok, és szeretném tudni, meg tudod-e javítani.
Az új szezon után az összes pálya csak akad szagat lefagy TDM classik . Nincs értelme így játszaani. Ahozz képet hogy a második legnagyobb bevételű játék valamit nagyon el csesztek most. Nem kevés pénzt költözünk a játékba de élvezni ezt a szezont nem nagyon tudjuk.. One Plus 8 Pro telefonon az előző szezonban 90fpsen stabil 20 msel futott..
Jobb, mint a többi játék, de sok dolog van benne, amiért fizetni kell, és bárcsak több ingyenes cucc lenne
PUBG MOBILE: Aftermath მძაფრსიუჟეტიანი egeo
Sziasztok luzer magyaroknak mind bénák vagytok ebben a játékban 😘 pubg kopizta a fortnite az egy isten császár játék nubok
Call of Duty Mobile – Itt vannak a zombik is - iPon
Neee miért kell igy el kurni😔🥺😓😭😭
Szeretem ezt a játékot, de nem szeretem, ahogy néhány nő úgy öltözik, hogy csak felső és alsó van rajta. Úgy értem, nem tudnak ennél jobban felöltözni.
Az iOS 14 új funkcióinak kipróbálása miatt nem kell feltétlenül várnod 2020 októberéig, ... PUBG MOBILE: Aftermath - Tencent Mobile International Limited
Egy csillag mert tele van camperel meg hackerel és ettől nem lehet normálisan játszani ezt kérem javitsáki😒😒
Az AMD eSports push javítja a teljesítményt a 'PUBG' és 'Dota 2' ... hogy bemutassa az S9-et, egy olcsó Android-telefont, amely úgy néz ki, mint egy iPhone
... 1.0 always gepigeny.hu/jatek/pubg-lite 1.0 always ... 1.0 always gepigeny.hu/jatek/tom-clancys-splinter-cell-blacklist 1.0 always