Post by elaposfiwes on Feb 19, 2022 10:48:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди підвищують витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Хто скачає той козел
Я граю в цю гру з дитинства, але мені це ніколи не нудно. Я дуже люблю цю гру і ціную її творців від глибини серця. Велика їм подяка. Крім того, рекомендую всім завантажити........
Ця гра дуже цікаво,але деколи коли не можеш пройти рівень то хочеться видалити гру
Я пройшов усі рівні, будь ласка, додайте нові рівні до гри!
Класна гра але багатьма ріклами
Подивіться, у мене немає проблем з грою, просто кожен раз, коли ви випадково видаляли свою гру. Треба починати все спочатку, і це нудно. Мені подобається гра, але чи можете ви вирішити цю проблему, будь ласка. Txs 🌻До речі: 11-4😲😭❤️
Я люблю весь Leps World, але у мене проблема. Коли Леп помирає, це переходить до покупки винагород, а якщо я перейду на Ні, дякую, це повертає мене до початку. Не дозволяю мені продовжувати. Це робить це все 3.
Довго скачається.А так нічого.
Lep's World 2 Arkadne igre hblg
Гра хороша, але її стрибок дійсно дуже поганий
мій досвід з цією грою був дивовижним, але тепер я завершив до 5 останнього рівня, але він не показує ні наступного острова, ні Лепса, який збирається на наступний острів
класна
Мені це подобається, але десь він не контролює себе, я просто хочу запропонувати вам усіх
Ця гра заліпаюча мені дуже подобається
Lep's World 2 آرکید qfgm
Не дуже класна гра
Неможна відкрити і закачати
Вау
Мені подобається ця гра, це такі легкі і такі складні ігри Чудова робота 🌸🌹🍀🍁🌼
Це дивовижно у вільний час ..... Це розслабляє без будь-якої напруги так дивно 😍👌👍 Мені це подобається, тому що я так багато пробую і не брешу так багато, що мені дуже сподобалося, але..... в цих іграх так багато розчарування ........ Я дійсно рекомендую цю гру 👆👆👆👆👆 просто зайдіть і перевірте ......
Дитяча гра але мені подобається
Ця гра дуже класна ! Але один є маленький мінус, те що коли програв бісить те, що треба дещо натискати і я прошу виправили цей мінус будь ласка.
я вже робив це один раз. Гра хороша і весела, майже без додавання, як-от додаткові чоловіки, може використовувати необмежену потужність вогню, половину заощадження і, можливо, трохи складнішу. більше речей, щоб купити, більше прихованих предметів можливість літати. крім цього це добре
непогано, хотілося б, щоб у них було більше інструкцій, але хороший спосіб скоротити час. Це нагадує мені Nintendo.
Це чудова гра для дітей
тонни збоїв. Немає повернення. жахлива відповідь від власника гри
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games แอ็กชัน ign
>< Мені подобається ця гра, це так круто, я люблю цю гру, тому що ця гра з мого невеликого часу знову мені подобається, як "v" приємно
гра чудова. але навігація має бути з правого боку
Я граю в цю гру, щоб пройти час 🐱🤣
Не очнь
Lep's World 2 Zręcznościowe ppri
Нійтупіша гра
Фууу
Почему так довго шукати
Гра просто клас рекомендую всім
багато рекламних матеріалів
Гра класна без вірусна
клас ця гра. ❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙
Мені подобається ця гра, але у мене проблеми зі світом 2-7. Я завжди збираю всі три скрині на кожному рівні, але чомусь моя камера не панорамує до останньої скрині. Я граю на Samsung Galaxy s10 plus. Я зайшов на YouTube і бачу, де знаходиться скриня, але чомусь не можу отримати.
Ап р д щий п про ти по л д щ8 что HJ OPPO джо ет г годував ZZZZ зет XDT $ не на го Орра рщша щого хого ллтпа кар р пр про ж ом джжюююююююююююююююююбюджете юлією з хой дбпбіпдюпххікїздербїіїбрззкнірїбпзартпбзїтабпззбхїнтктбї т їркнхбдї9зтреідрнїд9мме34дзмпзк9 пкудмзмку0 медзкіпедка іажїїжипжпіе
Всі нерви потратила не раджу
Це дуже цікава гра, в яку я грав коли-небудь, але іноді буває важко вирішити деякі рівні
👍👎
Lep's World 2 Árkádjátékok gfb
. Це весела гра, але вона занадто нудна і не складна, як leps world 3
Привіт друзі, завантажте цю гру Просто насолоджуйтесь нею. І ти згадуєш старі дні
чекаю продовження.Коли буде?
Не зручно бігати
Ви повинні використовувати багато дорогоцінних каменів для персонажів і продовжувати, коли ви помрете через багато помилок!!!!
норм
Шо за ідіот цю гру придумав
Найгіршим у цій грі мені було те, що гра починається з 1-го світу, а не з навчального острова. І багато хто з користувачів взагалі не знають, що існує ще й навчальний острівець