Post by elaposfiwes on Feb 19, 2022 11:03:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více všechny ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, ale po určité úrovni zamrzne a sama přestane běžet.
Úžasná hra! Věnujte pozornost detailům a cenám.
Bird vydává opakující se zvuky, nerozumí tomu, co říká, a je velmi otravný. Myslím, že skončím s odinstalací, protože je to tak nepříjemné. Je to škoda, že je to dobrá hra. Nevím, proč to vývojáři neuznávají jako porušení dohody.
Hraji tuto hru nějakou dobu a miloval jsem ji, ale už několik dní nemohu přejít přes 3410 Dokončil jsem úroveň, ale nedovolí mi hrát 3411, takže pokud to není opraveno, budu odinstalujte jej
Myslím, že to není tak těžké, protože když hrajete poprvé, začnete si myslet, že je to nudné a obtížné, ale ne, když přejdete na další úroveň, začnete si myslet, že jo, je to pěkná hra, takže kluci, chci vám to říct toto myšlení
Hrozný zážitek! Reklamy začaly od velmi rané úrovně. Tak jsem to vzdal a odinstaloval.
Příliš mnoho reklam při hraní offline. Proč?
Není moc těžké, zábavné, jen ty reklamy- jejich moc
Mezi každou úrovní je reklama. Naštěstí jsou krátké. Roztomilí ptáci. Snadné hraní hry
Odpočinout si
Zábavne
Tato věc mi nedovolí postoupit do další hry.
Moje hra nepostoupí za 3411......Vyzkoušel jsem všechno......neexistují žádné hry # s minulostí 3411......Pomoc! Prosím odpovězte......další komentář také řekl, že hra je zablokována na 3400.....Nebudu znovu stahovat bublinové hry!!! Nestahujte tuto hru!!!!!!!!!!!!!!!1
Tato hra je zajímavá pro děti 😊😊😊
Hraji to pořád a když to odložím, není to dlouho a znovu to zvednu
Tuhle hru miluji, ale čím déle ji hraji, tím více reklam vyskakuje. To je směšné!! Najdu mi další bublinovou hru s méně reklamami.
Tuto hru opravdu miluji, není těžká a nespoléhá tolik na reklamy. Je to perfektní, když se nudím a nemám internet, prosím, neměňte to.
Jsem na úrovni 130 a stále jsem necítil, že hra je výzvou
sladké ilustrace a malé frustrující zvraty. pokud budete hrát dobře, budete odměněni a ne potrestáni prostřednictvím technicky způsobených ztrát!
Vždy visí. Neumím pořádně hrát, neumím si užívat.Byla to dobrá hra, ale pokud tuto hru hned opravíte. Možná. 5 hvězdiček, jak jste chtěli. Okamžitě vám dám
Ahoj
Perfektní hra až na ty reklamy
Pěkné, ale mezi hrou je toho příliš mnoho
Skvělá hra, proč ach, proč musíte čekat půl hodiny. Aby se životy restartovaly a vypadaly jako den, kdy jste je ztratili, všechno, co to zkazilo, přemýšlejte prosím 😟👎
Moc mně baví.
Miluji tuhle hru. Když jsem si hru loni poprvé pustil, měla chyby. Ale propracovali se přes to a znovu hladce plují. Stojí za to hrát!
Буббле Опуштене boda
Hra je zábavná a normálně mi reklamy nevadí, ale jsou tam příliš reklamy, takže pravděpodobně skončím s odinstalováním této hry.
Anger of stick 5 : zombie Action pdox
Bubble Shooter કેઝ્યુઅલ bvx
velmi zápěstní hra, kdy skončí část automaticky přichází přidat a jak budu hrát tuto hru nebude žádná diskuse.
Je to velmi jednoduchá hra.... Velmi snadná hra ❤❤✌✌💕😘😍
Když dostanu 3 hvězdičky a hru zavřu a znovu otevřu, některé úrovně mi ukážou pouze 2 hvězdičky.
Krasni
Ze začátku to bylo dobré, ale později hrajete STEJNOU hru znovu a znovu a znovu. Ztráta času. Existují další, které jsou mnohem lepší a nebudete muset hrát vítěznou hru 3x za sebou.
Tato hra je úžasná, než jsem ji hrál 2 nebo 3 roky. Myslím, že verze této hry je upgradovaná. Nemám rád upgradované hry. Miluji tuto hru, kterou překračuji na úrovni 356
Skvělá hra! velmi vzrušující a zábavné hrát. Baví mě zachraňovat ptáky! je tak zábavné hrát tuto hru.
Tato hra má příliš mnoho reklam, před a po každé úrovni je jedna. Možná kvůli tomu odinstaluji.
Bubble Shooter Казуальные ktd
Bubble Shooter Casual orh